Anders C. Fasterholdt

Siden HWAMs spæde start har arkitekt Anders C. Fasterholdt været en fast og engageret samarbejdspartner.

En brændeovn er også et møbel

Anders C. Fasterholdt er oprindeligt uddannet som både møbelsnedker og møbelarkitekt. Det betyder, at han i arbejdet med brændeovne altid har tænkt på dem som et møbel, der afgiver varme. Det er ud fra denne filosofi, at han udvikler brændeovne. Han bestræber sig altid på, at få det højest mulige finish på brændeovnens overflader og samlinger. Det færdige resultat skal være så perfekt forarbejdet, at alle samlinger og svejsninger bliver usynlige.

Funktion frem for alt

Udover at han har påvirket HWAM med sin faglige ekspertise på design, er Anders’ grundholdning ”funktion frem for alt”, hvilket har betydet, at han er gået dybt ind i udviklingen af forbrændingsteknikken inden det endelige design er gjort færdig.

For Anders er det ikke nok at skabe et smukt ydre. Et design er først gjort færdigt, når brændeovnens konstruktion med hensyn til både betjening og varmeafgivelse er optimeret.

"For mig er funktionen det vigtigste. Jeg har altid sagt: - Først funktion, og så giver det automatisk designet. Det med at lave design for designets skyld er ikke mig", fastholder Anders C. Fasteholdt.

Produktfordele
Tekniske specifikationer
Måltegning
Manualer & Downloads

Måltegning