Bagt lakseside med honning & nødder

Denne lakseside er en skøn symfoni af smag og teksturer. Sødmen fra den karamelliserede honning og sprødheden fra de bagte nødder er den helt perfekte kombination. 
 
Tip:
Server laksen med en sprød salat og friskbagt brød med smør ► Se opskriften på grydebrød her
 
God appetit.
Opskrift

Ingredienser

4 portioner

  • 1 lakseside - 700-800 g
  • 100g nødder
  • 3 spsk. honning
  • Salt og peber
Opskrift

Tilberedning

  • Tænd op i din HWAM Classic 4 ovn
  • Læg laksesiden i et ovnfast fad
  • Hak mandlerne groft
  • Fordel honning ovenpå laksesiden
  • Krydr med lidt salt og fordel til sidst de hakkede mandler ovenpå
  • Bag laksen i ovnen ved 200 grader i cirka 15-20 min.
  • Laksen er færdig når kødet er blevet mere lyserødt end pink og det let falder fra hinanden i flager når du rører ved det.

Se flere opskrifter herunder