Cremet butternutsquashsuppe

Vintertid er suppetid...

Hvis du vælger en HWAM Classic 4 uden bageovn, har du mulighed for at lave mad direkte på de to kogeplader på brændeovnen.

 

TIP:

Hæld suppen i skåle, tilføj en skefuld creme fraiche og spis den med nybagt brød til. Giv suppen ekstra smag ved at tilsætte lidt mere chili og drys med solsikke- og græskarkerner.

 

Velbekomme!

Opskrift

Ingredienser

 4 portioner
  • 2 spsk. olivenolie
  • 3 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 butternutsquash
  • 1 kg gulerødder
  • 1 ½ l grøntsagsbouillon
  • 1 dl fløde
  • 1 tsk. timian
  • ½ tsk. chili
  • 3 laurbærblade
  • Salt og peber
Opskrift

Tilberedning

  • Hak løgene og sautér dem i olien sammen med hvidløget
  • Skræl gulerødder og butternutsquash og skær dem i mindre stykker
  • Gulerødder og butternutsquash steges i gryden i ca. 5 minutter
  • Tilsæt krydderier og grøntsagsbouillon, og lad retten simre i ca. 30 minutter
  • Tilsæt fløde
  • Tag laurbærbladene ud og blend suppen jævn med en stavblender
  • Smag til med salt og peber
  • Tilføj en skefuld creme fraiche

Se flere opskrifter herunder