Hvor klog kan en brændeovn blive?

Play

Økonomi

Autopilot IHS styrer luftmængden elektronisk og fordeler den optimalt via intelligent regulering af tre uafhængige luftindtag.

Miljø

Autopilot IHS sikrer optimal forbrænding til gavn for miljøet og dit forbrug af brænde. Du bruger op til 50%* mindre brænde.

Komfort

Autopilot IHS gør det nemt for dig. Du skal blot tænde op og indstille ønsket niveau for rumtemperatur med fjernbetjeningen.

*I forhold til samme HWAM brændeovn uden Autopilot IHS (Intelligent Heat System).

Så nemt er det

Tænd op,
som du plejer

Med Autopilot IHS skal du blot tænde op, som i enhver anden brændeovn. Her er alt, som det plejer.

Indstil ønsket niveau for rumtemperatur

Med fjernbetjeningen indstiller du med enkle tryk niveau for rumtemperaturen, så du nemt og hurtigt kan styre, hvor varmt du ønsker det.

Fjernbetjeningen bipper,
når du skal fyre igen

Den intelligente fjernbetjening bipper, når det er tid til, at der skal mere brænde i brændeovnen. Du behøver altså ikke bruge tid på at holde øje med, hvornår du skal fyre igen. Det klarer HWAM Autopilot IHS for dig.

Fjernbetjening

Bruges til indstilling af ønsket niveau for rumtemperaturen. Giver automatisk besked, når der skal mere brænde på. Måler og sender løbende rumtemperaturen til styringssystemet.

Temperatur- og iltmåler

Temperaturen i brændeovnen og iltmængden i røggassen måles konstant og sendes videre til styringssystemet.

Airbox

Airbox styrer luftmængden med 3 uafhængige luftindtag. Det hele reguleres ud fra rumtemperaturen, temperaturen i brændeovnen og iltmængden i røggassen.

HWAM er en dansk producent af brændeovne.
Vi har i snart 40 år arbejdet for at kombinere ildens egenskaber med det moderne samfunds behov for energi- og miljørigtige løsninger.

Og desuden har vi – i samarbejde med kendte designere og arkitekter – lagt vægt på at skabe et innovativt og brugervenligt design, der gør oplevelsen ved  brændefyring tidssvarende og fuldkommen.

Samtlige produkter fra HWAM lever op til de strengeste miljøkrav, og vi søger løbende
at optimere HWAM brændeovnenes
miljømæssige egenskaber.

HWAM har udviklet et PC program til HWAM Autopilot IHS, som er en brugerflade, hvor du kan følge med i de forbrændingsteknikniske informationer.

Hvis du brænder for at følge din brændeovns forbrændingsteknik, kan du koble din PC til brændeovnens airbox via et USB-kabel og installere IHS software, IHS Insight™, fra HWAM A/S. IHS Insight™ giver dig mulighed for at følge et forbrændingsforløb i detaljer.

Det er muligt at følge udviklingen af rumtemperaturen, skorstenstemperaturen og iltniveauet i brændkamret live, mens brændeovnen brænder. Yderligere giver det mulighed for at se de tre luftspjælds positioner.

Du kan få IHS Insight™ ved at registrere din HWAM IHS brændeovn her.

I en innovativ virksomhed som HWAM, arbejder vi konstant på at forbedre forbrændingsprincipperne til gavn for såvel miljø som forbruger. Disse forbedringer vil vi gerne kunne tilbyde dig som forbruger, og samtidig vil vi gerne vise dig, præcis hvordan din brændeovn brænder, så måden hvorpå dette kunne ske, har vi arbejdet en del på.

Vi sender løbende nye opdateringer ud, og det vil være opdateringer til firmware på din fjernbetjening, firmware til Airboxen samt nye algoritmer til Airboxen. På den måde, vil du fremover kunne opdatere samtlige IHS funktioner, så din brændeovn altid brænder på den mest optimale måde.

- opdatér og gør din brændeovn bedre og bedre

Her på siden finder du et link, som du kan følge og derved downloade det nye opdaterede program til din PC. Såfremt du har en ældre udgave af IHS Insight™ programmet installeret, vil dette automatisk blive slettet. Så snart du har downloadet programmet, kan du følge den vedlagte beskrivelse, så opdateringen kan videreføres til din brændeovn.

Link til nyeste opdatering:

Februar 2016

• Forbedret og forenklet menu layout på fjernbetjeningen.


• Mulighed for at vælge imellem 4 forskellige sprog på fjernbetjeningen (Dansk, Tysk, Engelsk og Fransk).


• Temperaturskalaen på fjernbetjeningen kan veksles imellem Fahrenheit og Celsius.


• Nyt logo på fjernbetjeningen.


• Forbedringer generelt gennem småjusteringer.

• Support for IHS Backup.


• Ovn stand-by meddelelse vises

Autopilot IHS er indbygget i en række af vores mest populære brændeovne, som du kan læse meget mere om på hwam.dk.

Find forhandler